Restaurant a Sant Sebastià de Montmajor
(+34) 938 650 197 - (+34) 626 498 035

Sopar a Can Rius

El dia 20 de juny, a Caldes de Montbui realitzarem un sopar a la fresca al recinte de Can Rius. Es podrá gaudir de l’ambientació musical del grup Glass Onion. A part, hi haurà barra de begudes.

Menú La Rectoria:

  • Crema de cireres, meló i pastanaga
  • Melós de vedella amb bolets o bacallà amb samfaina
  • Iogurt amb mermelada
  • Licor de cirera amb bola de gelat

Preu: 15€ (begudes a part)

Celebracions especials i esdeveniments

A la Rectoria podeu celebrar tot tipus d’esdeveniments: reunions familiars o d’empresa, casaments, comunions, noces d’or, batejos, aniversaris. Vosaltres direu!

Disposem de dos menjadors perfectament preparats, amb capacitat per a 20 i 45 persones. Cada celebració es pot personalitzar d’una manera diferent segons las seves necessitats. Elaborem menús adaptats per a cada celebració. La nostra experiència ens permet fer canvis per satisfer els vostres desitjos. Podeu demanar més informació al formulari que trobareu a l’esquerra, en aquesta mateixa pàgina, o a la secció de contacte.

Activitats i Festes tradicionals a Sant Sebastià (2015)

Durant l’any celebrem diversos esdeveniments tradicionals que apleguen la gent de Caldes i rodalia a Sant Sebastià de Montmajor. Aquestes són les dates que enguany tenim ben marcades al calendari:

20 de gener de 2015, Festa de Sant Sebastià:

Com cada any, celebrem una gran festa amb una missa a l’església a les 13:30h. En sortir, organitzem un gran dinar al Restaurant La Rectoria.

01 de maig de 2015, Aplec de Caldes de Montbui a Sant Sebastià:

Com cada primer de maig, celebrem el tradicional aplec en què famílies senceres s’acosten al poble a passar el dia, dinar, i participar en les múltiples activitats que organitzen diverses agrupacions i entitats de Caldes de Montbui.

VES A LA GALERIA

 
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!